Buscar

Tuesday, 22 April 2014

Raheem Sterling, Legend in the Making





Wah...Ramai yang tak puas hati kan sebelum nie si budak kecik lincah ni dah ada dua org anak padahal umur baru 17. Perghh, bukan setakat memukau di padang memukau juga hati gadis.

Game minngu lepas sterling ni dianugerahkan MOTM ketika liverpool menentang Norwich. Memang layak la sebab tiga2 gol liverpool malam tu hasil usaha dia. Power kan sbb tu liverpool xnak lepaskan dia dua musim lepas.

Nie nak cerita nie serba sedikit pasal si sterling. Memang berbakat besar dan agak penting la untuk masa depan liverpool. Sori la fans man u, musim ni musim liverpool so nak kena cerita banyak sikit pasal Liverpool..Kehkehkeh.

Ape2 pun musim ni mungkin musim liverpool tp igt fans liverpool ada lagi tiga perlawanan. Perlawanan besar nnti bertemu dengan chelsea. 

Dramatik btol epl. tiap2 musim macam ni..pheww.




  • Born: December 8, 1994 (age 19), Kingston, Jamaica
  • Height: 1.70 m
  • Weight: 69 kg
  • Nationality: British, Jamaican



  • 0 comments:

    Feel like saying something

    Sori kalau komen anda yang mengarut akan di remove.

    Entry-entry terbaru......

     
    FootballScraptBook | Copyright © 2011 designed by: compartidisimo | With the technology: Blogger

    Kalau anda suka entry blog ini, support lah dengan like pages blog ini di facebook.

    Powered By EXEIdeas